Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Nunki Bay Starship, Microdosemike


Szentendrei Kulturális Központ

2024. május 24. 20:00

Nunki Bay Starship, Microdosemike

A Nunki Bay Starship legénysége a négy sarkánál fogta meg a zeneiség hatalmas szövetét, és összekötötte, hogy végül egy batyuvá formálja azt, amiben harmonikusan megfér egymás a pop, neosoul, jazz, pszichedelikus zene, vagy R&B. Nevetés, könnyek, bulizás, trash mémek, kollektív légzőgyakorlatozás a közönséggel koncerteken; dalszövegek, melyek az agyműködés titokzatos világát, Istent, a halált, vagy akár egy egészen hétköznapi brownie-t járnak körbe. Így jött létre az ő saját elképzeléseik szerinti „audiovizuális féreglyuk”, amelyben zenei mindennapjaikat töltik.

A microdosemike egy hattagú fúziós zenekar. A különböző hangszerek zenei stílusa más és más zenei formanyelvet képvisel. A törzsi basszus és jazz dobtémákra épülő pszichedelikus billentyű hangzáson kényelmesen elterülő smooth trombita, valamint magyar és keleti népzenékből merítő szaxofon szólamokat varázsszőnyegként támogató sivatagi gitármenetek húzóereje emeli egy eklektikus, egyedi szintre az atmoszférát.

Kónya Csaba: basszus

Bárány Dániel: szaxofon

Törteli Zsombor: gitár, klarinét

Uhel Tamás: gitár

Mothokgo Ronald: dob

Kerner Miklós: szintetizátor, trombita

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

 

Itt és Most

JEGYEK


2024. május 24. 20:00
Barlang 2 500 Ft

Felhívjuk a Tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3% +200 Forint amely díj az ÁFA összegét tartalmazza. A kényelmi díj pontos összege a kosár oldalon található.

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


Szentendrei Kulturális Központ

2000 Szentendre, Duna-korzó 18.